SIFIR ATIK tam da bu olsa gerek...
Öğrencimiz, Peynir yaparken ortaya çıkan peynir altı suyunu değerlendirip, protein açısından yüksek ekmek yapmıştır. Tüm aşamalarını kendisi yapan öğrencimiz, peynir altı suyunun direk doğaya dökülmesinin sakıncalı olacağını, böyle bir çalışma yaparak bu sıvıyı değerlendirdiğini söylemiştir. Öğrencilerimizin emekleri sonucu ortaya çıkan 450 eser içerisinde okulumuzda verimlilik, kullanışlılık ve hayata dair İYİ UYGULAMA ÖRNEĞİ olarak seçilmiştir. 450 proje içerisinden parmakla gösterilerek 1. seçilip İYİ UYGULAMA ÖRNEĞİ olan projenin sahibi 2-E sınıfı öğrencimiz Ömer Tahir ERMAN'a ve sınıf öğretmenimiz Sevgi ÜNAL GIYNAŞ'a teşekkür ederiz. Öğretmen ve öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
Adres:
KARSIYAKA MAH. 587 SK. NO 4 HALİLİYE / ŞANLIURFA
Telefon
0555